Åke Green och livsstilar

Åke Green försvarar sig i Högsta Domstolen med att han inte pekar ut homosexuella som grupp utan deras livsstil. Green menar alltså att det är OK att vara homosexuell, men att det inte är OK att med en “homosexuell livsstil”. Green verkar mena att homosexuella måste leva i celibat, att det inte är OK för två personer av samma kön att ha sex.

Undrar vad Åke Green skulle tycka om jag sa att det är OK att vara kristen, men att den kristna livsstilen är en “djup cancersvulst på samhällskroppen”. Om jag sa att jag kan acceptera kristna människor, men att det inte är OK att be eller gå till kyrkan.

Om han tänkte sig in i det så skulle Åke Green kanske inse hur intolerant och trångsynt han är, och ändra inställning. Men det är kanske att hoppas på för mycket?

Kommentarer är avstängda.