Begrav planerna på begavningsplats

Det planeras en begravningsplats på Järvafältet. Eftersom marken där den ska byggas är olämplig för en begravningsplats så kommer den bli mycket dyrare att bygga än vad som är normalt för begravningsplatser, se artikel i DN.

Jag förstår inte varför man envisas med att vilja bygga den just på denna olämpliga plats. Inte nog med att det blir onödigt dyrt, området är idag ett viktigt rekreationsområde med bl.a. en Disc Golf-bana som denna begravningsplats kommer lägga en död hand över. Det verkar ha gått någon form av prestige i denna fråga.

Det enda raka är att begrava planerna på en begravningsplats där, och istället söka upp ett annat ställe där man kan bygga till en rimlig kostnad och utan att störa befintliga verksamheter.

Se tidigare inlägg.

Lämna en kommentar(detta är en captcha)