Anders Milton skriver i DN att vi bör inrätta en ny myndighet för att “ansvara för att initiera forskning om barn och ungdomars psykiska ohälsa, ta in forskningsresultat från andra länder, samt, genom utbildning, implementera evidensbaserade metoder”. Det finns absolut ingen som helst anledning att detta inte kan göras inom dom myndigheter som redan finns. Att skapa myndigheter skapar bara fler myndighetschefer och mer höga löner och statliga utgifter.

Vi behöver färre myndigheter, inte fler, och vi behöver en stat som har färre hål där pengar kan försvinna utan att nån märker det, inte fler.


3 kommentarer till “Nej, inte fler myndigheter.”  

  1. 1 Lord Metroid

    Haller helt med. Skar ner staten till att endast hjalpa till att losa tvister, upperatthalla vara rattigheter mot annan makt, halla reda pa allmenna markytor och forse oss med RIKTIGA pengar. Inte som nu massa skit och pengar baserade pa luft!

  2. 2 Robin Ekman

    Lycka till att få staten att förse dig med något annat än värdelösa pappersbitar som den tvingar dig att använda! Varför skulle den göra det? Varför har man fiatpengar till att börja med? För att staten ska kunna kriga, starta byråkratier och slösa bort pengar på improduktiva saker i allmänhet. Och när staten förser medborgarna med pengar, istället för tvärtom, har man en väldigt farlig situation.

    Det enda rimliga är att helt skilja staten från penningsystemet.

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.