Mikael Ståldal – Statsminister

Mikael är en programmerare med miljöintresse, som föreslår en logisk och konsekvent miljöpolitik som faktiskt är bra för miljön, och inte bara välmenande flum.
bloggepost

Lennart Regebro – Sjukvårdsminister

Lennart Regebro är datoringenjör och Parisare. Han är en passionerad liberal med breda intresseområden, och ett intresse för politik som väcktes när hans syster tvingade honom att gå med i Folkpartiets Ungdomsförbund vid tretton års ålder.
bloggepost

Andreas Bergh – Välfärdsminister

Har ett förflutet i Liberala Ungdomsförbundet men är numera Filosofie doktor och välfärdsforskare.
bloggepost

Dennis Josefsson – Finansminister

Dennis är en ekonomiskt sinnad smålänning som studerar vid Linköpings universitet.
blogg epost

Jörgen Modin – Utrikesminister

Jörgen är en Stockholmare som talar skånska, med ett förflutet inom LYMEC.
bloggepost

Johanna Nylander – Justitieminister

Johanna är liberalfeministisk bloggare med skandalkänsla. Hon bor i Skövde, pluggar dataspelsgrafik och gillar det där med personlig integritet.
bloggepost

Louise Persson – Jämställdhets och utbildningsminister

Louise är beteendevetare med inriktning på sociologi, med en bakgrund som utredare inom byråkratin. Här kommer hon särskilt intressera sig för frågor om jämlikhet och feminism ur ett liberalt perspektiv.
bloggepost

Björn Pedersen – Näringsminister

Björn är IT-nörd som jobbar med webb/media/journalistik i salig blandning och som varit liberal sedan hedenhös. Han bor i en bostadsrätt i de södra förorterna till Stockholm tillsammans med sin make och en blomfientlig katt och intresserar sig främst för frågor om egalitarism och företagande ur ett liberalt perspektiv.
bloggepost

Attila Toth – Kulturminister

Med en fil kand examen i klassisk arkeologi och idéhistoria, och ett vasst ritstift är Attila Toth självskriven som kulturminister.
blogg epost

Fredrik Westerlund – Socialminister

Freddi är queer på ett oräkneligt antal sätt, och bidrar med en annorlunda vinkel på det mesta och socialfrågor i synnerhet. Från universitet har han med sig en pol mag i statsvetenskap och när han inte leker frilansskribent jobbar han som projektledare inom systemutveckling.
bloggepost