Sedvanlig middag med i Stockholm närvarande ministrar. Som vanligt välsmakande spis tillsammans med några korta ord om de frågor som är av störst vikt. Själv var jag tvungen att rusa åstad för att hinna med nattplanet till New York och jag missade därför den säkerligen trevliga öl som några av de mest kvällspigga ministrarna brukar ses kring efter middagsmötet.


7 kommentarer till “Regeringsmiddag”  

 1. 1 Antikristen

  Vad är det här för jävla bottennapp till inlägg? Hittils har allt som skrivits här varit sakligt, men vafan har detta “jag var på stureplan och söp på nån annans bekostnad”-inlägg här att göra?

 2. 2 Fredrik Westerlund

  Det var tänkt som en parodi på Carl Bildts i min mening ganska meningslösa bloggande om möten och middagar. Långsökt, det ska medges, men vi i Bloggregeringen åt middag tillsammans och jag lade upp inlägget som en skämtsam sammanfattning.

  PS. Alla betalade för sig med egna pengar. DS.

 3. 3 Antikristen

  Ironin framgick inte 😛

 4. 4 Johan Richter

  Jag tyckte parodin var uppenbar, och rolig dessutom.

 5. 5 Attila

  Vaddå betalade med egna pengar? Jag drog regeringskortet flera gånger, både innan och efter den havtornsslungade linguinin och dompan!

 6. 6 Lennart Regebro

  Shh. Vi har ju sagt att skatterna går till arbetarrörelsen!

 7. 7 Jörgen Modin

  Jag tycker fortfarande att det var lite att ta i att sätta in alla de 9,5 miljarder Micke sparade i statsbudgeten, på regeringskortet.

  Vad är räntan?

Kommentera

Du måste logga in för att kommentera.