Kryssa mig till riskdagen!

Jag kandiderar till riksdagen för Folkpartiet liberalerna i Stockholms stads valkrets.

Om jag kommer in i riksdagen så tänker jag främst koncentrera mig på två områden:

  • Integritet/IT/immaterialrätt där jag vill uppvärdera den personliga integriteten och ompröva inställningen till FRA och IPRED, samt hålla ögonen på teledatalagring, ACTA, m.m. Dessutom vill jag verka för en reformerad upphovsrätt som fungerar med digitala media och Internet utan att hota personlig integritet och rättssäkerhet.
  • Miljö/klimat/energi där jag vill begränsa klimatpåverkan utan att göra avkall på frihet eller marknadsekonomi. Satsa på generella ekonomiska styrmedel, undvik förbud, subventioner och detaljreglering.

Kryssa mig till riksdagen!

3 kommentarer to “Kryssa mig till riskdagen!”

  1. Mats Henricson säger:

    Vore jag Folkpartist så skulle du få mitt kryss!

  2. Oskar säger:

    Om jag är folkpartist eller inte vet jag inte, men jag planerar iaf att kryssa för dig.