Rösta på mig

Jag kandiderar till riksdagen för Folkpartiet liberalerna i Stockholms stad.

Du som är medlem i Folkpartiet i Stockholms stad kan rösta på mig i provvalet som äger rum nu fram till och med 12 oktober.

Om jag kommer in i riksdagen så tänker jag främst koncentrera mig på två områden:

  • Integritet/IT/immaterialrätt där jag vill uppvärdera den personliga integriteten och ompröva inställningen till FRA och IPRED, samt hålla ögonen på teledatalagring, ACTA, m.m. Dessutom vill jag verka för en reformerad upphovsrätt som fungerar med digitala media och Internet utan att hota personlig integritet och rättssäkerhet.
  • Miljö/klimat/energi där jag vill begränsa klimatpåverkan utan att göra avkall på frihet eller marknadsekonomi. Satsa på generella ekonomiska styrmedel, undvik förbud, subventioner och detaljreglering.

Rösta på mig!

3 kommentarer to “Rösta på mig”

  1. Mats Henricson säger:

    Vore jag Folkpartist så hade du min röst! Gogogo!

  2. Björn Brändewall säger:

    Jag hoppas att det gick bra för dig i provvalet!