Kryssa mig!

Jag kandiderar till riksdagen för Folkpartiet liberalerna i Stockholms stads valkrets.

Om jag kommer in i riksdagen så tänker jag främst koncentrera mig på två områden:

 • Integritet/IT/immaterialrätt där jag vill uppvärdera den personliga integriteten och ompröva inställningen till FRA och IPRED, samt hålla ögonen på teledatalagring, ACTA, m.m. Dessutom vill jag verka för en reformerad upphovsrätt som fungerar med digitala media och Internet utan att hota personlig integritet och rättssäkerhet.
 • Miljö/klimat/energi där jag vill begränsa klimatpåverkan utan att göra avkall på frihet eller marknadsekonomi. Satsa på generella ekonomiska styrmedel, undvik förbud, subventioner och detaljreglering.

Kryssa mig i höst!

8 kommentarer to “Kryssa mig!”

 1. Marcus säger:

  Inte omöjligt. Men låt mig gå rakt på sak: eftersom jag förra valet röstade på Federley, så vill jag ju gärna inte göra samma tråkiga erfarenhet en gång till. Vad har jag (eller andra potentiella väljare) för skäl att tro att du inte också kommer vika dig för partipiskan när det väl börjar brännas?

 2. Mats säger:

  Bra initiativ!
  Men faktum kvarstår. Ditt parti står för IPRED, FRA etc.
  Min röst kan inte gå till något parti som infört FRA.

 3. Mikael Ståldal säger:

  Marcus,

  Bra fråga. Jag försår mycket väl hur du känner dig efter Federleys svek.

  Jag blev själv besviken på Federley, trots att jag inte röstat på honom. Och jag har inte för avsikt att agera på liknande sätt själv. Men jag har svårt att ge några specifika garantier.

 4. j säger:

  Det blir en intressant situation efter valet potentiellt

 5. Marcus säger:

  Hej igen Mikael,

  tack för ditt uppriktiga svar. Jo jag förstår att det är svårt att lämna garantier. Gjorde precis valpejls test och tydligen så överensstämde våra åsikter till 88%. Slagen bara av Per Ankarsjö (c) vars åsikter överensstämde med mina till 89%. Men en procent hit eller dit bryr jag mig inte om. Men stämmer det att man bara kan rösta på dig till Riksdagen och inte i kommunen Stockholm?

 6. Mikael Ståldal säger:

  Jag ställer bara upp i riksdagsvalet, inte till kommunen.

 7. Marcus säger:

  Ok, synd.

Lämna en kommentar(detta är en captcha)